Handelsonderneming Van Viegen gaat naar bedrijventerrein Doejenburg

Handelsonderneming Van Viegen uit Lienden gaat verhuizen naar Maurik. De handelsonderneming van Marcel en Wilma is compleet uit zijn jas gegroeid de laatste jaren. De handel en productie van een enorm gevarieerd assortiment aan dierenverblijven, tuinhuizen en nog heel veel meer is de laatste jaren enorm toegenomen en daarbij is het team medewerkers ook enorm gegroeid. Bedrijventerrein Doejenburg in Maurik biedt volop mogelijkheden voor dit soort bedrijven en ligt ook centraal in onze mooie gemeente.

De PCG heeft zich de laatste jaren in de raad enorm ingezet om de verkoop van bouwpercelen op Doejenburg te bevorderen, om zo de rentelasten van deze alreeds lang geleden aangekochte gronden te beperken. Als dan ook nog ondernemers uit onze gemeente hier een nieuwbouwperceel aankopen dan is dit een prachtige ontwikkeling, waarmee we niet alleen ondernemers verder kunnen helpen maar ook de werkgelegenheid binnen de gemeente houden.

De PCG feliciteert Van Viegen met de aankoop van dit bouwperceel en wenst Marcel en Wilma samen met hun medewerkers enorm veel succes toe met de verdere ontwikkeling van hun bedrijf.